Conditii de inchiriere

PROCEDURA DE INCHIERE

Disponibilitate masina - Primul pas este sa verificati cu un operator disponibilitatea masinii pe care doriti sa o inchiriati.

Confirmare inchiriere masina - Pentru inchirierea masinii se va transmite o copie de pe buletin si permis.

Semnare contract - Se va plati tariful integral plus o garantie care se returneaza la final.

Beneficii la inchiriere - RCA - CASCO -ROVINIETA - ASISTENTA RUTIERA NATIONALA SI INTERNATIONALA 24/7

AVANTAJE

  • Asigurare
  • Vignieta Romania
  • Conditii profesionale
  • Stare tehnica excelenta
  • Oferta variata de autoutilitare
  • Toate autotilitarele se conduc cu permis categoria B

CONDITII INCHIRIERE

PREDAREA-PRIMIREA AUTOVEHICULULUI – se va face la termenul stabilit, dupa semnarea procesului verbal de predare – primire al autovehiculului. Autovehiculul se va pune la dispozitie impreuna cu documentele prevazute de lege: certificat inmatriculare, asigurare de raspundere civila si rovigneta. Autovehiculul va fi predat indeplinind toate conditiile tehnice de folosire. Autovehiculul se va inchiria cu rezervorul de combustibil plin si va fi returnat in aceleasi conditii. La momentul restituirii, se va incheia procesul verbal de predare – primire.

GARANTII – Smart AutoUtilitare garanteaza ca autovehiculul este in stare normala de functionare. Nu raspunde de nefunctionarea, functionarea corespunzatoare sau accidente daca sunt cauzate din vina celui care a inchiriat autovehiculului. Autovehiculul se va inchiria doar in scopul transportului de marfuri. In caz de accident sau eveniment cauzator de prejudicii, aveti obligatia sa ne anuntati.
Combustibilul nu este inclus in pret. Autovehiculul se va preda cu rezervorul plin si se va restitui cu rezervorul plin. La autovehiculele cu indicator pentru rezervor de AdBlue, acestea se vor preda cu rezervorul de AdBlue plin si trebuie restituit cu rezervorul plin.

PERIOADA DE INCHIRIERE – Perioada minima de inchiriere este de 1 zi (24ore). Perioada de inchiriere poate fi prelungita, prin acordul partilor.

INTARZIEREA IN RETURNAREA AUTOVEHICULULUI – Perioada minima de inchiriere este de 24 ore, calculata de la ora rezervarii/ predarii. Daca duba este inchiriata pentru o zi (24 ore) si se preda la ora 14:30, aceasta trebuie restituita pana a 2-a zi la 14:30. Daca a fost facuta o rezervare incepand cu ora 9:00 si se intarzie la preluarea dubei, termenul de inchiriere este de 24 de ore incepand cu ora rezervarii, adica ora 9:00, iar duba se va restitui pana a 2-a zi la ora 9:00.